Helemaal Bedoodled®

Helemaal Bedoodled is dé plek waar labradoodle-lovers elkaar vinden! Je vindt hier mustreads en musthaves met Australian Labradoodles in de spotlight: boeken, wenskaarten & more! 

Ik ben Mariëlle Lentjes en samen met mijn man Hans en onze twee geweldige Australian labradoodles Twist & Djazz wonen wij op de Veluwe. Twist heeft ons besmet met het ongeneeslijke doodle-virus en hij heeft me geïnspireerd om het boek "Ben je nu helemaal Bedoodled" te schrijven met hierin onze ervaringsverhalen vanuit het eerste doodle-jaar. Al snel begon het te kriebelen en in 2015 kwam onze tweede Labradoodle Djazz.
Met zijn komst kwam er ook nog meer creativiteit en zo is de wenskaartenlijn van Bedoodled-Cards ontstaan, ben ik gestart als zzp-er onder de naam Helemaal Bedoodled
 én eind 2015 kwam mijn tweede boek uit: "Hopeloos Bedoodled", over het leven met onze 2 Australian Labradoodles. Met mijn twee maatjes aan mijn zij is er een onuitputtelijke inspiratie die hopelijk nog veel moois gaat brengen..


Twist en Djazz zijn beide Dutchdoodles Australian Labradoodles. (foto door RoCom-Fotografie)

 


Contact

Helemaal Bedoodled®
Mariëlle Lentjes: bedoodled@gmail.com

Kvk nr. 64213013

Adres (niet voor bezoek zonder afspraak!):
Mollenbos 10
6718 HW Ede